Most itt vagy: Home 100% mosolygarancia KRESZDROID

KRESZDROID

A KRESZDROID alkalmazás, egy androidos platformon működő, mobil eszközre készült oktatási segédanyag.

KRESZDROID

kreszdroid

 

Az alkalmazást iskolánk fejlesztette ki. Kiválóan használható a Kresz ismeretek tanulásához, de nem csak a vizsga előtt.

A későbbiekben, amikor már önállóan veszel részt a közúti forgalomban, és netán kétségeid támadnának egy-egy kresz-szabály kapcsán, csak előveszed telefonod, vagy táblagéped és máris minden kitisztul.

Jó, ha biztos vagy tudásodban és ezt néha be is tudod bizonyítani akár, ha a rend őrével, vagy a közterület felügyeletét végző személyekkel kerülnél “párbeszédbe”. smiley-laughing

A tanulási folyamatodban segít, a Kresz mint tananyag vizsgaszerű gyakorlásában, a vizsgán a kérdések már nem az újdonság erejével fognak rád hatni.

Ez az alkalmazás is a Tiéd lehet Autósiskolánk tanulójaként.

Akár már most is tesztelheted Kresz-tudásod.
Vajon most készen állnál a kersz vizsgára? Jelenlegi tudásod szerint hány pontot érnél el?

Minden nap 10 perc gyakorlással egyre közelebb juthatsz a sikeres vizsgádhoz. Akár útközben, autóbuszon, villamoson vagy vonaton utazol mindenhol kényelmesen ismerkedhetsz a Kresszel, és még tanulsz is.

A kérdések, és a válaszok is memorizálódnak benned kép és szöveg alapján, így a megszerzett tudásod a vizsgát követően, akár életed végéig használhatod.

Ha nálunk tanulsz, akkor a teljes program számodra ingyenes!
Vigyázzunk egymásra az úton is!
KRESZDROID