Most itt vagy: Home Jogosítvány kategóriák

Jogosítvány kategóriák

jogosítvány kategóriákNálunk! Pótóra pótdíj nélkül!

Pótóra díjak megegyeznek a normál óradíjakkal.

Ráadásul azonnali mosoly-garancia!

Ha nem voltál elégedett az oktatóval még aznap visszafizetjük az óra díját

 

Jogosítvány kategóriák: 

Találsz itt egy összefoglalót, ami kategóriánként összefoglalja, miből áll, hogy épül fel nálunk  a  tanfolyam.

   

  Jogosítvány kategóriákTanulj meg vezetni úgy, hogy szüleid bátran kölcsönadják neked a kocsit és kihasználhasd a szabadságodat!  Képzeld el magad, amint vidáman ülsz a kocsid kormánya mögött, és magad mögött hagyod a kilométereket! A magad ura vagy, és szabad! Néhány hét múlva már boldog jogosítvány-birtokos lehetsz, sőt, autót vezetni is megtanulsz minden para nélkül, vagy hogy üldözőbe venne egy rendőr.

  A jogosítványod „útlevél” az önálló életed felé!

  Az Új ATI Autósiskola már több évtizede oktatja a fiatalokat sikerrel és lelkiismeretesen. Jókora tapasztalatunk van már abban, hogy tanítsunk meg vezetni érdekesen és vidám hangulatban. Csupa extra módszerünk van erre, amiktől élményszerűbbé válik a tanfolyamod!

  Egyéniség vagy?

  Nálunk személyre szabottan, kimondottan Hozzád igazított tematikával tanulhatsz. Nem egy darab, szürke kis egér leszel a tömegből, hanem Te leszel központ. A Te oktatásod áll a középpontban.

  Szabadon választhatod meg, hogy milyen megoldású elméleti tanfolyam lenne a legtökéletesebb számodra. Milyen módszerrel tudod legjobban megtanulni a tananyagot. Ehhez minden, létező (és legális) segítséget biztosítunk neked. (De megtanulni NEKED kell!

  Jelentkezés tanfolyamra

  Csak néhány ezek közül:
  • szuper előadók a hagyományos képzés tanfolyamain,
  • kiváló konzulensek a kombinált képzés során,
  • tankönyvek, oktatási segédanyagok,
  • Cd-k, számítógépes programok, díjmentesen állnak rendelkezésedre,
  • és még számos dolog, ami ahhoz szükséges, hogy minél könnyebben meg tudd tanulni az anyagot.

  A vezetési gyakorlatot oktató kollégáik olyan rendkívüli gyakorlattal, hatalmas tapasztalattal rendelkeznek ahhoz, hogy 100%-os biztonsággal ki tudják választani a hozzád legjobban illő módszereket. Neked csak meg kell fogadnod tanácsaikat, és biztos a siker.

  Nem fordulhat elő, hogy a kifizetett autóvezetési gyakorlati órákon ne vezess 50 percet, vagy, hogy az oktatód húzza az idődet. Minden munkatársunk szívügyének tekinti, hogy a kifizetett óráidat valóban a tanulással töltsd, és vezess, és vezess, és vezess.

  Autót vezetni csak így tanulhatsz meg! Így biztos tudásra teszel szert, kipróbálsz rengeteg közlekedési szituációt, és gyakorlatot szerzel azok kezelésében.

   

  További extrák, amiket autósiskolánk biztosít Neked :
  • 100%-os pénz visszafizetési Garanciát vállalunk kollégáink munkájára.
  • Az autósiskola tanulójaként automatikusan tagja leszel a Partner Clubnak is, aminek segítségével még pénzt is kereshetsz. autót is nyerhetsz a jogsid mellé,
  • Ha mindenből elsőre levizsgázol sorsjegyet kapsz, amellyel egy éven keresztül minden hónapban sorsoláson veszel részt és nyerhetsz egy autót

  Jelentkezés tanfolyamra:

  A “Jelentkezés elküldése” gomb lenyomásával elismerem, hogy elolvastam az “Adatvédelmi nyilatkozat”-ot, és az adataim kezeléshez hozzájárulok.

  >> Adatvédelmi nyilatkozat >>

  A “C” kategória

  Na ez már méretes darab, itt már a méret a lényeg! A “C”-s jogosítvány már megélhetésed alapjául is szolgálhat.

  Állást vállalnál, szállítanál vagy csak szeretnél uralni egy hatalmas tömeget? Fejleszd tovább magad. A “C” kategóriás jogsival már nincs akkora szóló jármű amely ki tudna fogni rajtad. Nincsen már súlyhatár. Itt az ideje, hogy Te ülj a vezetőfülkében. Azonnal olyan nézőpontba kerülsz, hogy csak “lenézel” a kisautókra. Más szemszögből fogod látni többieket.

  A vezetés élménye is már egészen más dimenzióba kerül. Egészen profivá válhatsz!

  Jelentkezés tanfolyamra

  A tanfolyam felépítése

  A “C” kategóriás jogosítvány megszerzéséhez is tanfolyamot kell elvégezned. Autósiskolánknál ez a tanfolyam is két fő részből tevődik össze. Az első, az elméleti tantárgyak oktatása, a másik pedig itt is a gyakorlati oktatás.

   

  A tanfolyam elméleti tantárgyai:

  kresz táblakKRESZ:

  A közúti közlekedés szabályait már ismered, hiszen már jó ideje vezetsz, és részt veszel a közlekedésben, hiszen ahhoz, hogy “C” kategóriás jogosítványod lehessen már rendelkezned kell “B” -s jogsival. A tanfolyam KRESZ foglalkozásain felfrissítjük a “régi ismereteidet”, módosítjuk a hibás elképzeléseidet, gyakorlatodat, megismertetünk a változásokkal, megtanulod a legfrissebb ismereteket. A tanfolyamon ezeken felül tapasztalatot, rutint biztosítunk neked a vizsga szituáció átélésében. Megismered a vizsga “huncut” kérdéseit, a rafinált buktatókat.

   

  motorSzerkezeti és üzemeltetési ismeretek:

  A teherautó műszaki dolgainak, főbb szerkezeti egységeinek felépítésével, működésével, hibáival, ellenőrzésével és a kisebb javítások lehetőségével fogsz megismerkedni ezeken a foglalkozásokon. Megismered a vizsgádon szereplő tesztkérdéseket is.

   

  A járművezetés elmélete:

  A műszaki és a jogszabályi ismeretek birtokában a nagytestű, nagy tömegű járművek vezetéstechnikájának elméletét tanulod meg. Különös tekintettel a járművek menetdinamikájára, a méretekből adódó vezetési sajátosságaira. Megtanulod, hogy a különböző fajtájú rakományok, a rakományok elhelyezése miként befolyásolják a jármű menetstabilitását. A járművezetés elmélete tantárgy kérdéseivel a vizsgán nem önállóan találkozol. Ezek a kérdések szét vannak osztva a KRESZ és a műszaki kérdések közé.

   

  Munkavédelem, tűzvédelem, szállítási ismeretek:

  A tehergépkocsi felrakodásánál és lerakodásánál, valamint a karbantartás, és a rakomány rögzítése során betartandó lényeges előírásokat tanulod meg.

  Valamennyi elméleti tantárgyból sikeresen kell vizsgáznod ahhoz, hogy megkezdjed a vezetési gyakorlatot.

  Jelentkezés tanfolyamra

  A tanfolyam gyakorlati tantárgyai:

   

  Biztonsági ellenőrzés és üzemeltetés:

  A “Biztonsági ellenőrzés és üzemeltetés” tantárgyat tanteremben, illetve speciális makettekkel, járművel, alkatrészekkel felszerelt teremben fogod tanulni. Megtanulod a gyakorlatban a jármű és egyes főbb szerkezeti egységek ellenőrzését és üzemeltetési sajátosságait. El kell végezned néhány kisebb gyakorlati feladatot.

   

  Vezetési gyakorlat:

  A “C” kategóriás jogosítványnál a vezetési gyakorlat két lényeges részre oszlik. Mindkét részből külön-külön vizsgát kell tenned.

   

  Rutin feladatok:

  A rutin gyakorlatoknál oszlopok, bóják között kell manőverezési feladatokat megoldanod. Imitált rakodóhelyhez (rakodó rámpa) kell tudnod megfelelően beállni. A sikeres rutinvizsga a feltétele annak, hogy elkezdhessed a forgalmi vezetést.

   

  Forgalmi vezetés:

  A tanfolyam végső felvonása, a forgalmi szabályok maximálisan betartása mellett a jármű biztonságos vezetése.

  Ezek után valamennyi gyakorlati tantárgyból is sikeresen le kell vizsgáznod ahhoz, hogy megkapd a jogosítványod.

   

  Jelentkezés tanfolyamra:

  A “Jelentkezés elküldése” gomb lenyomásával elismerem, hogy elolvastam az “Adatvédelmi nyilatkozat”-ot, és az adataim kezeléshez hozzájárulok.

  >> Adatvédelmi nyilatkozat >>

   

  A vonó jármű kategóriájától függően lehetnek: “B+E” “C+E”, “C1+E” “D+E”, “D1+E”. járműszerelvények

  A jogosítványodba történő betűjel bejegyzése attól függ, hogy milyen kategóriájú vonójárművel végezted el a tanfolyamot. A legpraktikusabb az, ha “C” kategóriás járművel végzed el a tanfolyamot. Ez alkalmassá tesz arra is, hogy “B”-s szerelvény vezess. Ha a későbbiekben megcsinálod a “D” kategóriát is akkor, az autóbuszból és a hozzá kapcsolt vontatmányból álló járműszerelvény vezetésére is feljogosít.

  Jelentkezés tanfolyamra

  A tanfolyam felépítése:

  Autósiskolánknál “C” kategóriás járművel végezheted el a tanfolyamot. Ennek hivatalos megnevezése a “C+E” kategória.

  A tanfolyam felépítésében, tantárgyaiban, a vizsga követelményeiben a “C” kategóriás képzéshez hasonlatos. A “C+E” tanfolyam is két fő részből tevődik össze

  Az első, az elméleti tantárgyak oktatása, a másik pedig itt is a gyakorlati oktatás.

   

  A tanfolyam elméleti tantárgyai:

   

  KRESZ:

  A közúti közlekedés szabályait már egészen biztos, hogy tökéletesen ismered, hiszen már jó ideje vezetsz, és legalább kétszer már vizsgáztál is ezekből az ismeretekből. (vizsgáznod kellett a “B”-nél és vizsgáznod kellett a “C” kategória megszerzésekor is.

  A tanfolyam KRESZ foglalkozásain felfrissítjük a “régi ismereteidet”, módosítjuk a hibás elképzeléseidet, gyakorlatodat, megismertetünk a változásokkal, megtanulod a legfrissebb ismereteket.

  A tanfolyamon ezeken felül tapasztalatot, rutint biztosítunk neked a vizsga szituáció átélésében. Megismered a vizsga “huncut” kérdéseit, a rafinált buktatókat.

   

  Szerkezeti és üzemeltetési ismeretek:

  A teherautó és a pótkocsik műszaki dolgainak, főbb szerkezeti egységeinek felépítésével, működésével, hibáival, ellenőrzésével és a kisebb javítások lehetőségével fogsz megismerkedni ezeken a foglalkozásokon. Megismered a vizsgádon szereplő tesztkérdéseket is.

   

  A járművezetés elmélete:

  A műszaki és a jogszabályi ismeretek birtokában a különböző felépítésű járműszerelvények vezetéstechnikájának elméletét tanulod meg. Különös tekintettel a járművek menetdinamikájára, a szerelvény jellegéből adódó vezetési sajátosságaira. Megtanulod, hogy a különböző fajtájú rakományok, a rakományok elhelyezése miként befolyásolják a járműszerelvény menetstabilitását. A járművezetés elmélete tantárgy kérdéseivel a vizsgán nem önállóan találkozol. Ezek a kérdések szét vannak osztva a KRESZ és a műszaki kérdések közé.

  Jelentkezés tanfolyamra

  A tanfolyam gyakorlati tantárgyai:

  Biztonsági ellenőrzés és üzemeltetés:

  A “Biztonsági ellenőrzés és üzemeltetés” tantárgyat tanteremben, illetve speciális makettekkel, járművel, alkatrészekkel felszerelt teremben fogod tanulni.Megtanulod a gyakorlatban a jármű és egyes főbb szerkezeti egységek ellenőrzését és üzemeltetési sajátosságait. El kell végezned néhány kisebb gyakorlati feladatot.

   

  Vezetési gyakorlat:

  A “C+E” kategóriás jogosítványnál is a vezetési gyakorlat két lényeges részre oszlik. Mindkét részből külön-külön vizsgát kell tenned.  

  Rutin feladatok:

  A rutin gyakorlatoknál oszlopok, bóják között kell manőverezési feladatokat megoldanod. Imitált rakodóhelyre, parkolóba kell tudnod megfelelően beállni. Nem okozhat gondot hátramenetben manőverezni a járműszerelvénnyel.

  A sikeres rutinvizsga a feltétele annak, hogy elkezdhessed a forgalmi vezetést. Forgalmi vezetés:

  A tanfolyam végső felvonása, a forgalmi szabályok maximálisan betartása mellett a jármű biztonságos vezetése.

   

  Jelentkezés tanfolyamra:

  A “Jelentkezés elküldése” gomb lenyomásával elismerem, hogy elolvastam az “Adatvédelmi nyilatkozat”-ot, és az adataim kezeléshez hozzájárulok.

  >> Adatvédelmi nyilatkozat >>

  Hamarosan…

  Addig is keress meg minket, hogy többet tudj meg róla!

  Hamarosan…

  Addig is keress meg minket, hogy többet tudj meg róla!


  top